Vino Piemonte AS

Vino Piemonte AS er en vinprodusent i Piemonte, og våre viner er internasjonalt tilgjengelig gjennom vår egen merkevare VINORY. Piemonte er regnet som et av verdens vinområder. Vi tilbyr også eksklusive overnattingsmuligheter på våre vingårder.

”Making wine with passion”

Vino Piemonte AS er en vinprodusent i Piemonte, og våre viner er internasjonalt tilgjengelig gjennom vår egen merkevare VINORY. Piemonte er regnet som et av verdens beste vinområder. Vi tilbyr også eksklusive overnattingsmuligheter på våre vingårder Mandragola, Tenuta il Sogno og Bricco di Nizza.

Våre 12 hektar vinmarker ligger i Monfort d´Alba, Neive, Vezza d´Alba og Nizza Monferrato. Vi produserer vinene Piemonte er kjent for. Barbera d'Asti DOCG, Nizza DOCG, Barolo DOCG, Barbaresco DOCG og Roero Arneis DOCG. Vi har en årlig produksjon på ca. 100 000 flasker.

Teamet vårt består av våre vinmakere Lorenzo Olivero, Susanna Galandrino, Valerio Mondo, Claudio Roggero, Fabrizio Ressia og Gianfranco Cordero i tillegg til vår vinmarkssjef Piero Roseo.

Vi legger stor vekt på en bærekraftig og økologisk drift både i forvaltningen av våre vinmarker og i vinproduksjonen.

Våre viner er "single vineyard" viner og representer de ulike særegne "terroir" på de enkelte vinmarkene. Våre vinmakere arbeider både på den tradisjonelle og moderne metoden.

VINORY er medlem av produsentorganisasjonene «Consorzio Tutela del Roero», «Consorzio di Tutela Barolo Barbaresco Alba Langhe é Dogliani», «Consorzio I Vini del Piemonte», «Associazione Produttori del Nizza» og «Consorzio Barbera d’Asti e Vini del Monferrato».

Vinområdene i Piemonte er med på UNESCO sin Verdensarvliste, og området byr på fantastiske opplevelser innen kultur og historie, sport og natur, mat og vin.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til eksklusivt opphold på en av våre vingårder! Her kan dere slappe av ved bassenget blant vinranker og ta en tur i våre velfylte vinkjellere!

Dere kan besøke våre vinmakere for en full smaking og få mange fantastiske restaurantopplevelser!

Piemonte er det perfekte stedet for å nyte livet!

Vi har et svært langsiktig perspektiv på vår vinmarks- og eiendomsportefølje i Piemonte.